Metalo keramikos vainikėliai

Metalo keramikos vainikėliai

Konsultacijos kaina – 20 Eur;
Metalo-keramikos vainikėlis – 350 Eur.

Metalo keramikos vainikėliai gaminami iš metalo, kuris padengiamas keramikos, atitinkančios paciento dantų spalvą, sluoksniu. Šiuo būdu galima protezuoti tiek pavienius dantis, tiek dantų eilę. Pagrindinis protezavimo metalo keramika privalumas yra, kad šie protezai yra pigesni nei bemetaliai.

Tačiau metalo keramikos vainikėliai dantims turi ir trūkumų. Pagrindinis trūkumas, kad vainikėlyje esantis metalas nėra laidus šviesai, todėl danties protezas neatrodys taip natūraliai, kaip cirkonio ar bemetalės keramikos vainikėlis. Be to, aplink metalo keramikos vainikėlį ilgainiui atsiras tamsi linija, kuri išduos aplinkiniams, kad dantys nėra natūralūs. Dėl to rekomenduojame dantis protezuoti cirkonio keramikos vainikėliais arba frezuoto pilno kontūro cirkonio vainikėliais.

Atvykus į konsultaciją ir prieš imantis protezuoti, daug kalbamės su pacientu, išsiaiškiname jo lūkesčius ir tariamės, kokie protezai jam tiktų labiausiai. Pastaraisiais metais pacientams vis svarbiau ne tik atkurti dantų funkciją, bet ir sugrąžinti gražią ir estetiškai atrodančią šypseną.

Iš pradžių pacientui sudarome gydymo planą. Aptariame jo dantų būklę, pristatome visus įmanomus dantų atkūrimo būdus, apibrėžiame gydymo trukmę, eigą ir kainą. Jei reikia, atliekame papildomų rentgenologinių ir kompiuterinių tyrimų, ir imamės darbo.

Šiuolaikinėmis technologijomis gaminami protezai atitinka aukščiausius estetinius ir funkcinius reikalavimus, yra patvarūs ir ilgaamžiai bei gali tarnauti ne vienerius metus.

Parinkus tinkamus protezus, geresnis burnos estetinis vaizdas bus matomas iš karto. Pagražės ir veidas – lūpos nebeatrodys sukritusios, aplink jas bus mažiau raukšlelių, taps lengviau kalbėti ir raiškiau tarti žodžius, o svarbiausia – bus galima šypsotis atvira šypsena.

Laimingi mūsų pacientai pripažįsta, kad odontologijos klinikoje „Ortodenta“ protezuoti dantys pagerino bendravimą su aplinkiniais žmonėmis – pacientams atsirado daugiau pasitikėjimo savimi, noro susitikti su artimaisiais ir draugais, plėsti kitus socialinius ryšius.

Idealiai jums tinkantys metalo keramikos vainikėliai dantų protezavimui bus pritaikyti Vilniuje esančioje klinikoje „Ortodenta“.

Todėl jei jūsų dantų protezavimui reikalingi metalo keramikos vainikėliai, atvykite konsultacijai ir gydytoja odontologė Kristina Gegeckaitė užtikrins, kad ši paslauga būtų atlikta kokybiškai ir už gerą kainą.

Detalesnę informaciją ir Jums sudarytą gydymo planą pateiksime konsultacijos metu.
Kviečiame apsilankyti!
Tel. 8 5 272 3913
Mob. 8 655 69272

El.paštas: klinika@ortodenta.lt